Αποστολή και Παράδοση

Οι αποστολές των παραγγελιών σας που καταχωρούνται στο σύστημα έως τις 14:00 γίνονται αυθημερόν και παραλαμβάνεται την επόμενη εργάσιμη μέρα. Σε μία μικρότερη γκάμα προϊόντων μας η αποστολή γίνεται σε δύο με πέντε εργάσιμες ημέρες από την στιγμή που ο καταναλωτής θα υποβάλλει την φόρμα παραγγελίας του. Παρακαλούμε δείτε προσεκτικά τον χρόνο αποστολής που αναγράφετε ξεχωριστά σε καθένα προϊόν. Οι παραγγελίες παραδίδονται μία με δύο εργάσιμες ημέρες από την μέρα αποστολής. Οι ώρες παράδοσης είναι από τις 9:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα από την εκάστοτε εταιρία ταχυμεταφορών (courier). Η διεύθυνση παράδοσης είναι αυτή που αναγράφεται στην φόρμα παραγγελίας. Σε περίπτωση που ο πελάτης κωλύεται στον τρόπο και στον χρόνο παράδοσης, θα ήταν καλό να μας ενημερώσει τηλεφωνικά ή μέσω e-mail. Είναι δυνατή πιθανή επιμήκυνσης της ημερομηνίας παράδοσης, για αποστολές εξωτερικού.

Το κόστος μεταφορικών για αγορές κάτω των 50€ διαμορφώνεται στα 5.00€ και είναι το ίδιο για κάθε σημείο διανομής εντός Ελλάδος. Για αγορές άνω των 50€ έχετε το προνόμιο των δωρεάν μεταφορικών. Για παραλαβή των προϊόντων μέσω των φυσικών καταστημάτων που διαθέτη η εταιρία μας (Σύρο και Σαντορίνη) δεν επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής. Το συνολικό ποσό που θα υπολογισθεί θα διαμορφωθεί στο τελικό στάδιο της παραγγελίας σας, όπου και θα έχει ήδη δηλωθεί και η χώρα αποστολής που έχετε επιλέξει(για περιπτώσεις που θα αποστείλουμε το προϊόν εκτός Ελλάδος ).

Όλες οι αποστολές που γίνονται εντός Ελλάδος είναι ασφαλισμένες. Σε περίπτωση που κατά την παραλαβή του δέματος διαπιστώσετε φθορά στην εξωτερική συσκευασία ( Η εξωτερική συσκευασία είναι η συσκευασία αποστολής και δεν έχει καμία σχέση με την συσκευασία δώρου του προϊόντος σας) σε σημείο να σας αφήνει υπόνοια για την ακεραιότητα του προϊόντος σας, μπορείτε να ζητήσετε άρνηση παραλαβής και το δέμα θα επιστραφεί σε ΄μας χωρίς κανένα κόστος από πλευράς σας. Προς διευκόλυνση όλων, παρακαλείσθε να ενημερώνετε σχετικά με τις ειδικότερες λεπτομέρειες του τόπου παραλαβής (όνομα, διεύθυνση, στοιχεία επικοινωνίας κλπ) όπου αυτό χρειάζεται. Για λόγους ασφάλειας των συναλλαγών σας, δύνασθε να παραλάβετε τα προϊόντα που έχετε επιλέξει για αγορά μόνο με την επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας στον υπάλληλο της άνωθεν εταιρείας ταχυμεταφορών.

Η e-watch.gr δεν ευθύνεται σε περιπτώσεις καθυστέρησης ή/και αδυναμίας παράδοσης η οποία οφείλεται σε τρίτους μεσολαβούντες οργανισμούς ή/και σε λόγους ανωτέρας βίας. Ωστόσο, αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.) ή ανυπέρβλητου κωλύματος δεν είναι δυνατή η άμεση παράδοση των προϊόντων, θα σας ενημερώνουμε μέσω e-mail ή τηλεφωνικώς, προκειμένου να μας δηλώσετε αν εξακολουθείτε να επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.