Τρόποι Πληρωμής

Το e-watch.gr διαθέτει όλους τους πιθανούς και αξιόπιστους τρόπους πληρωμής :

  1. Αντικαταβολή: Μπορείτε να παραγγείλετε το ρολόι ή το κόσμημα της αρεσκείας σας και να το πληρώσετε στον courier κατά την παραλαβή. Συνεργαζόμαστε με την Γενική ταχυδρομική και αμέσως μετά την αποστολή του δέματος σας αποστέλλουμε με e-mail τον αριθμό αποστολή καθώς και το link της courier στο οποίο μπορείτε ανά πάσα στιγμή να παρακολουθείτε την πορεία του δέματος σας. Το e-watch.gr γνωρίζοντας τις ανησυχείς και τους φόβους που έχει ο χρήστης του διαδικτύου για αγορές μέσα από αυτό προχώρησε ένα βήμα παραπέρα.  Σας δίνει μία έξτρα υπηρεσία ( Δωρεάν) « Τον ελέγχου του περιεχομένου του δέματος» με αυτό τον τρόπο, και εφόσον μας το έχετε ζητήσει κατά την διάρκεια της παραγγελίας σας μπορείτε να απαιτήσετε από τον courier να ανοίξετε το δέμα πριν το πληρώσετε. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζετε ότι θα πληρώσετε αυτό που μας έχετε παραγγείλει.
  2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Συνεργαζόμαστε με όλες τις Μεγαλύτερες Ελληνικές τράπεζες (Εθνική Eurobank, Alpha Bank) και μπορείτε να κάνετε την πληρωμή της συναλλαγής σας μέσω αυτών. Οι Αριθμοί λογαριασμού IBAN των τραπεζών που συνεργαζόμαστε είναι: Εθνική Τράπεζα: GR4101104690000046944017352 , Eurobank: GR2202603400000770200053243 και Alpha Bank: GR0901406260626002330006195. Αμέσως μετά την ενημέρωση που θα έχουμε από την τράπεζα για την ολοκλήρωση της μεταφορά η παραγγελία σας θα αποσταλεί στους χρόνους που αναφέρετε σε κάθε προϊόν ξεχωριστά.  Η αποστολή της παραγγελίας σας θα γίνει με την Speedex Courier και αμέσως μετά την θα σας αποστέλλουμε με e-mail τον αριθμό αποστολή καθώς και το link της courier στο οποίο μπορείτε ανά πάσα στιγμή να παρακολουθείτε την πορεία του δέματος σας.
  3. Πληρωμή με πιστωτική κάρτα : Μπορείτε να κάνετε τις πληρωμές σας με την πιστωτική κάρτα σας με ασφάλεια και αξιοπιστία. Για την υπηρεσία αυτή συνεργαζόμαστε με την Eurobank η οποία χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο επικοινωνίας SSL (Secure Sockets Layer) καθώς και κρυπτογράφηση στα 128bit, με αποτέλεσμα να σας εξασφαλίζει την μεγαλύτερη ασφάλεια των συναλλαγών μέσω διαδικτύου. Δεχόμαστε όλες τις πιστωτικές κάρτες ( Ελληνικές και ξένες). Τέλος μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας και με πολλές άτοκες δόσεις με την πιστωτική σας κάρτα. Αμέσως μετά την ενημέρωση που θα έχουμε από την τράπεζα για την ολοκλήρωση της συναλλαγής η παραγγελία σας θα αποσταλεί στους χρόνους που αναφέρετε σε κάθε προϊόν ξεχωριστά.  Η αποστολή της παραγγελίας σας θα γίνει με την Speedex Courier και αμέσως μετά την θα σας αποστέλλουμε με e-mail τον αριθμό αποστολή καθώς και το link της courier στο οποίο μπορείτε ανά πάσα στιγμή να παρακολουθείτε την πορεία του δέματος σας.
  4. PayPal : Το e-watch.gr συνεργάζεται με την μεγαλύτερη και ποιο αξιόπιστη πλατφόρμα συναλλαγών στο κόσμο. Μέσα από εκεί μπορείτε να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα ή αν διαθέτετε λογαριασμό να κάνετε μεταφορά χρημάτων στον λογαριασμό της εταιρίας μας ( ewatchgr ). Αμέσως μετά την ενημέρωση που θα έχουμε από το PayPal για την ολοκλήρωση της μεταφορά η παραγγελία σας θα αποσταλεί στους χρόνους που αναφέρατε σε κάθε προϊόν ξεχωριστά.  Η αποστολή της παραγγελίας σας θα γίνει με την Speedex Courier και αμέσως μετά την θα σας αποστέλλουμε με e-mail τον αριθμό αποστολή καθώς και το link της courier στο οποίο μπορείτε ανά πάσα στιγμή να παρακολουθείτε την πορεία του δέματος σας.

Θα χαρούμε να σας απαντήσουμε την κάθε σας απορία είτε στο email : support@e-watch.gr είτε και στο τηλέφωνο: 2281087797.