Αν έχει περάσει αρκετός καιρός που νιώθετε σίγουροι ότι  έχετε βρει τη γυναίκα της ζωής σας, μη διστάσετε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα. Ήρθε η ώρα να σκεφτείτε πώς θα το πραγματοποιήσετε. Το πρώτο που σας έρχεται αναπόφευκτα τα στο μυαλό είναι η επικείμενη πρόταση γάμου που θα της κάνετε και αμέσως ακολουθούν ένα σωρό άλλες σκέψεις για το πώς θα την σχεδιάσετε ώστε ,και για τους δυο σας , να χαραχτεί στη μνήμη σας ως μια υπέροχη και αξέχαστη εμπειρία.

    Που θα την κάνετε, πώς θα είναι το περιβάλλον, πώς θα είναι το μονόπτερο που θα της προσφέρετε, αν θα είστε μόνοι  σας ή θα την κάνετε ενώπιον τρίτων, φίλων ή ακόμη και αγνώστων σε κάποιο δημόσιο χώρο ή εκδήλωση, ή ακόμα και το πότε νομίζετε ότι θα είναι η κατάλληλη στιγμή ώστε να μην το περιμένει και να της κάνετε  έτσι μια πραγματικά υπέροχη έκπληξη.

    Είναι λοιπόν πολύ φυσικό να σας απασχολούν όλα αυτά τα οποία θα αποτελέσουν τα συστατικά της επιτυχίας της, γι’ αυτό εδώ σας έχω μερικές από τις πιο πρωτότυπες ιδέες για μια μοναδική και πολύ ιδιαίτερη πρόταση γάμου που θα καθορίσει σε πολύ σημαντικό βαθμό την επιτυχία της αλλά και τη μαγεία της στιγμής αυτής. Πολλές από αυτές μας τις διηγήθηκαν ,πριν  ακόμα γίνουν πράξη,  ως  ένα πιθανό σενάριο  άσχετα το πώς τελικά κατέληξαν , ή μετά την πρόταση που  ήδη έκαναν, οι ίδιοι οι δικοί μας πελάτες και σας τις προτείνουμε με τη σειρά μας και σε σας.

Πρόταση τα Χριστούγεννα

 Αν η πρόταση είναι μέσα στο χειμώνα μπορείτε να διαλέξετε ως καταλληλότερη περίοδο τις γιορτές των Χριστουγέννων όπου τα πάντα είναι πολύ ατμοσφαιρικά στολισμένα και δημιουργούνται όμορφα ορόσημα και αναμνήσεις. Μια πολύ όμορφη και δοκιμασμένη ιδέα είναι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς .Ένα δείπνο μόνο για τους δύο σας έχοντας ετοιμάσει φαγητό,-αν είστε εξοικειωμένοι με αυτό-ή το πιο safe,  να παραγγείλετε κάτι αξιοπρεπές από ένα καλό εστιατόριο για να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα. Τι πιο ρομαντικό κάτω από το φωτάκια του στολισμένου δέντρου  και κάτω από τους ήχους ενός απαλού τζαζ μουσικού κομματιού  να της προσφέρετε το διαμαντένιο μονόπετρο ζητώντας της το ξεκίνημα της νέας χρονιάς να σας βρει ενωμένους για πάντα !

 

Πρόταση Γάμου δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Αν δεν θέλετε να κάνετε από μόνος σας την κλασσική κίνηση να βγάλετε το κουτάκι με το δαχτυλίδι και να της το περάσετε στο δάχτυλο, μπορείτε κάλλιστα να σκηνοθετήσετε να πάρει εκείνη αυτό το κομμάτι της βασιλόπιτας που θα «φιλοξενεί» όχι το νόμισμα αλλά το ίδιο το δαχτυλίδι της πρότασης . Επίσης θα μπορούσατε να το καμουφλάρετε σαν το δωράκι της πάνω στα κλαδιά του δέντρου που θα το οργανώσετε σαν ένα μικρό κυνήγι θησαυρού. Η αλήθεια είναι ότι αυτό απαιτεί λίγη παραπάνω προετοιμασία και ελευθερία κινήσεων στην περίπτωση που ήδη μένετε μαζί, αλλά αν βρείτε τον τρόπο να το προετοιμάσετε αξίζει πραγματικά τον κόπο.

Πρόταση στα Γενέθλια

    Φυσικά σε αυτή την εποχή υπάρχουν πολλές άλλες ευκαιρίες όπως γενέθλια ή επέτειοι, μέρες που για τον καθένα μας έχουν άλλη βαρύτητα, για να μην αναφέρω την ημέρα ορόσημο για όλους, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Η ίδια η ατμόσφαιρα της ημέρας αυτής προσφέρεται για μια πρόταση γάμου με καρδούλες και τριαντάφυλλα που μέσα τους θα κρύβουν ένα πολύτιμο δαχτυλίδι πρότασης γάμου που θα το προσφέρετε κατ’ ιδίαν στο χώρο σας, στη ζεστασιά και την άνεση του σπιτιού  ή εναλλακτικά σε ένα πολύ ωραίο μέρος που να ξέρετε ότι της αρέσει πολύ, είτε κρυμμένο μέσα σε μια κασετίνα με σοκολατάκια  ή σε μια κατακόκκινη τούρτα καρδιά, ή  και μέσα στο ποτήρι της σαμπάνιας που θα της σερβίρετε κοιτώντας τη στα μάτια για να δείτε τις αντιδράσεις της.

 

πρόταση γάμου στο πάρτυ

     Μπορείτε να οργανώσετε ένα πάρτυ  με κάποια ευκαιρία γενεθλίων ή επετείου της σχέσης σας και οι φίλοι σας να ξέρουν τι έχετε σκοπό να κάνετε ώστε να συμμετέχουν σε αυτό όπως το να φορούν ο καθένας τους από ένα t-shits  το οποίο θα έχει τυπωμένο από ένα γράμμα και με δική σας προτροπή  θα μπει ο καθένας στη σειρά ώστε να σχηματιστεί η φράση  « marry me » κρατώντας εσείς γονατιστός μπροστά της ένα μονόπετρο δαχτυλίδι που θα της περάσετε στο δάχτυλο.

       Η αλήθεια είναι τα γενέθλια και η πρόταση γάμου είναι μια πολύ πετυχημένη συνταγή και αν θέλετε να είστε μόνοι σας, εσείς και εκείνη ,στο σενάριο του μυαλού σας, θα σας πρότεινα και να την προσκαλέσετε στο σπίτι σας έχοντας αφήσει την πόρτα μισάνοιχτη έτσι ώστε να μπει και να ακολουθήσει το μονοπάτι με τα τριαντάφυλλα ή τα ρεσώ με τα κεράκια  που θα έχετε τοποθετήσει στη διαδρομή για το σημείο που θα έχετε βάλει το δαχτυλίδι ή εναλλακτικά έχοντας δέσει μια κλωστή στο πόμολο της πόρτας πάνω στην οποία θα έχετε κρεμάσει μικρά ενθύμια της σχέσης σας ή φωτογραφίες και η οποία θα καταλήγει στο σημείο που έχετε τοποθετήσει το κουτάκι με το μονόπετρο έτσι ώστε να της το προσφέρετε.

Πρόταση σε μια Συναυλία

      Μια πολύ ιδιαίτερη πρόταση  που μας διηγήθηκε ένα ζευγάρι και μας ενθουσίασε στ’ αλήθεια ήταν όταν, στο τέλος μιας συναυλίας σε κεντρική πλατεία της πόλης, και όντας ο νέος άνδρας μέλος της μουσικής μπάντας που συμμετείχε σε αυτή, πήρε το μικρόφωνο και  μπροστά  σε όλο το πλήθος που ήταν συγκεντρωμένο την κάλεσε στη σκηνή και της έκανε την πρόταση γάμου προσφέροντας της το μονόπετρο και ρωτώντας  την αν δέχεται  να τον παντρευτεί ενώ όλος ο κόσμος από κάτω να της φωνάζει  «πες ναι»… «πες ναι»..

Πρόταση στις Διακοπές

 

Πρόταση Γάμου Διακοπές

      Σας αρέσουν τα ταξίδια… τόσο το καλύτερο! Οι ευκαιρίες  είναι απείρως περισσότερες και πολύ πιο εύκολα να το οργανώσετε αφού μπορείτε να κάνετε συνένοχους τους φίλους σας  ή τον πράκτορα του ταξιδιού σας ή τον ρεσεψιονίστ  του ξενοδοχείου ή τον Μαιτρ στο εστιατόριο που ενδεχομένως θα επιλέξετε να κάνετε την πρότασή σας.

 Ένας φίλος πάντα χρειάζεται για να βάλει το κουτάκι με το μονόπετρο μέσα στα πράγματά του έτσι ώστε να μη γίνει κατά λάθος αντιληπτό από την αγαπημένη σας και χαλάσει η έκπληξη.

Αλλά και ο πράκτορας μπορεί να σας βρει μια λιμουζίνα  που θα σας πάει σε ένα πολυτελές εστιατόριο ή  να σας νοικιάσει ένα σκάφος για μια ρομαντική βόλτα το ηλιοβασίλεμα ή ένα prive δείπνο στη σουίτα ενός ξενοδοχείου.

Πρόταση στην Εξοχή

 

Πρόταση Γάμου στην Εξοχή

   Άλλα και για  όλους εσάς τους εναλλακτικούς, που σας αρέσουν τα πιο απλά σενάρια, ένα ημερήσιο πικ νικ σε μια απόμερη παραλία  όπου θα μπορέσετε να απολαύσετε τη θάλασσα  κάτω από τον καυτό  ήλιο είναι εξίσου αποτελεσματικό αρκεί να μην ξεχάσετε να βάλετε μέσα στο καλάθι σας, απαραίτητα, ένα μπουκάλι κρασί με δυο κρυστάλλινα ποτήρια και ασφαλώς το δαχτυλίδι που θα της περάσετε στο δάχτυλο την στιγμή της πρότασης.

     Όμως ακόμη και  έτσι … τόσο απλά και αληθινά …  ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ και ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ, σαν μια απλή και ειλικρινή χειρονομία  αγάπης στην διάρκεια  τη μέρας, όπως σε μια βόλτα με το ποδήλατο ή  στην επιστροφή μετά το γυμναστήριο, ή την ώρα που βλέπετε μια ταινία στο σπίτι ή κι όταν κρατώντας την αγκαλιά στο σινεμά  ψιθυρίζοντας το στο αφτί  ή γράφοντας το σαν μήνυμα στον τοίχο του σπιτιού, ή πάλι όταν ,κοιτάζοντάς την στα μάτια ,λίγο πριν τη φιλήσετε για να της πείτε καληνύχτα, ή ξυπνώντας κάποιο κυριακάτικο πρωινό  και πηγαίνοντας το δίσκο με τον καφέ στο κρεβάτι όπου μέσα θα βρίσκεται το μαγικό κουτάκι με το μονόπετρο ή γιατί όχι , σε μια πολύ ξεχωριστή και μοναδική  σας στιγμή όπου θα νιώσετε αυτό το υπέροχο  συναίσθημα ότι δεν θα μπορούσατε να ζήσετε χωρίς εκείνη…

Τότε να είστε έτοιμοι να  κάνετε αυτό που έχετε στο μυαλό σας…

Ίσως και εκείνη να το περιμένει..  Μη το καθυστερείτε!   

Πρόταση Αγοράς

Στo site μας θα μπορέσετε να επιλέξετε το μονόπετρο που σας εκφράζει μέσα από εκατοντάδες σχέδια με διαφορετικό ύφος με διαφορετικό χρώμα μέταλλο αλλά και χρώμα Πέτρας. Δες εδώ ➡

 

 

⏩ Για περισσότερες πληροφορίες για τα κοσμήματα μας, όσο και για τα ρολόγια μας, ακολουθήστε το κανάλι μας: https://www.youtube.com/@antwnakakis

▶ Βρείτε μας και στη σελίδα μας στο instagram https://www.instagram.com/antwnakakis.gr/ .

▶ Μπορείτε επίσης να μας βρείτε και στην σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/antwnakakis.gr

Author giorgos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *