Σίγουρα δεν θα ήθελες να αγοράσεις ένα ψεύτικο κόσμημα SWAROVSKI, κανείς δεν το θέλει. Το να μπορέσεις  να εντοπίσεις αν ένα κόσμημα Swarovski είναι ψεύτικο είναι απίστευτα δύσκολο. Τόσο δύσκολο που σας προτείνουμε πριν αγοράσετε το νέο σας Swarovski να διαβάσετε το άρθρο μας.

Δυστυχώς, υπάρχουν φορές που φτάνουν στα χέρια μας κοσμήματα SWAROVSKI που έχουν αγοράσει από το διαδίκτυο ή από υπαίθριες αγορές, παζάρια ακόμη και από καταστήματα, σε τιμή που φαινόταν «πολύ καλή για να είναι αληθινή».

Αν κάτι φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, δεν είναι απαραίτητο να είναι.

Είναι δυσάρεστο για τους πελάτες, αλλά και για εμάς γιατί πρέπει να τους πούμε ότι το προϊόν τους είναι ψεύτικο και οτι δεν έκανα μια επιτυχημένη αγορά αλλά δυστηχώς πέταξαν τα χρήματα τους. Νιώθουν εξαπατημένοι για την αγορά τους και σε ποσοστό πάνω του 95% δεν μπορούν να πάρουν τα χρήματα τους πίσω. Έτσι τους μένει ένα κομμάτι κακής ποιότητας.

Για την κατασκευή των απομιμήσεων χρησιμοποιούνται συνήθως φτηνό μέταλλο που τις περισσότερες φορές δεν πληρούν τους κανόνες υγιεινής για το δέρμα. Οι πέτρες θα πέσουν γρήγορα και το μέταλλο μπορεί να πρασινίσει το δέρμα σας ή να σας προκαλέσει εξάνθημα.

Ένα αληθινό Κόσμημα SWAROVSKI έχει κατασκευαστεί με μια υποαλλεργική πλάκα ροδίου και την υπογραφή τους οίκου SWAROVSKI®.

Τα κοσμήματα SWAROVSKI δεν είναι κατασκευασμένο από ασήμι ή χρυσό, επομένως δεν υπάρχει κανένα χαρακτηριστικό της ποιότητας του υλικού. Είναι όλα καλοφτιαγμένα με τους κρυστάλλους κατασκευασμένους με ακριβεία που να αναδεικνύουν  μια εκθαμβωτική λάμψη.

Όλα τα κοσμήματα SWAROVSKI συνοδεύεται πάντα με επίσημη συσκευασία με την κάρτα γνησιότητας σφραγισμένη από τον επίσημο συνεργάτη της Swarovski.

” Ένα γνήσιο SWAROVSKI θα είναι άψογο, οπότε όταν  κοιτάξετε μέσα στον κρύσταλλο, δεν θα δείτε φυσαλίδες αλλά και κανένα άλλο ψεγάδι. Εάν δείτε μια φούσκα ή οτιδήποτε άλλο ψεγάδι , το αντικείμενο είναι σίγουρα ψεύτικο.”

Τα ψεύτικα SWAROVSKI είναι μια ευκαιρία λογω τιμης , αλλά δεν θα μπορούν να φαίνονται και εξίσου καλά;

Όχι, δεν είναι ευκαιρία και όχι δεν φαίνονται καλά. Τουλάχιστον όχι για πολύ.

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα:

  • Δεν θα μοιάζει καθόλου με τη φωτογραφία που έχετε δει στο διαδίκτυο.
  • Οι πέτρες στο αντικείμενο δεν θα αστράφτουν σχεδόν καθόλου και θα πέσουν πολύ σύντομα.
  • Το χρώμα θα φθαρεί και θα χαλάσει αρκετά γρήγορα.
  • Τα ψεύτικα μπορεί να ερεθίσουν το δέρμα. Το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του είναι φθηνό και τις περισσότερες φορές έχουν Νικελ ( ένα υλικό που είναι αλλεργικό για το δέρμα).
  • Δεν θα έχετε εγγύηση με αποτέλεσμα μόλις χαλάσει ή παρουσιάσει πρόβλημα να πρέπει να το πετάξετε.

Συνολικά, λοιπόν, είναι χάσιμο χρόνου, χρημάτων και πολύ περισσότερο η στεναχώρια και η απογοήτευση μακροπρόθεσμα για αυτή την αγορά σας.

Οι ιστότοποι που προσφέρουν φθηνά SWAROVSKI συχνά λειτουργούν από μη εξουσιοδοτημένα δίκτυα πώλησης της εταιρείας Swarovski.

Ο μόνος απολύτως σίγουρος τρόπος που μπορείτε να διασφαλίσετε ότι αγοράζετε ένα γνήσιο προϊόν SWAROVSKI είναι να αγοράσετε από έναν επίσημο λιανοπωλητή όπως το antwnakakis.gr

Τα προϊόντα αυτά  θα συνοδεύεται με πλαστά πιστοποιητικά γνησιότητας καθώς και συσκευασίας.

Η υπόσχεση για ευκαιρίες στο Διαδίκτυο, στους πάγκους της αγοράς ή στο εξωτερικό σχεδόν πάντα αποδεικνύεται ότι δεν είναι σπατάλη χρημάτων.

Μείνετε ασφαλείς και αγοράστε μόνο από γνήσιους λιανοπωλητές, όπως εμάς.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των αυθεντικών κρυστάλλων Swarovski και άλλων κρυστάλλων που είναι απομίμηση ; 

Η καινοτόμος και πολύ ακριβής μέθοδος λείανσης των κρυστάλλων Swarovski έχει αναπτυχθεί και δοκιμαστεί με τα χρόνια, από μια ομάδα ειδικών, χρησιμοποιώντας γεωμετρικές και οπτικές μετρήσεις. Για το λόγο αυτό, όλες οι τεχνικές, οι συνθέσεις και οι λύσεις είναι φυλαγμένα μυστικά. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη μερικά γεγονότα:

  • Τα κοσμήματα Swarovski έχουν γίνει αναγνωρίσιμοι παγκοσμίως και έχουν φτάσει σε ένα ευρύ κοινό.
  • Διακοσμούν τις δημιουργίες των καλύτερων σχεδιαστών για πάνω από 120 χρόνια σήμερα.
  • Ευχαριστεί τις περισσότερες γυναίκες.
  • Η εταιρεία είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην παραγωγή κομμένων κρυστάλλων.
  • Η μάρκα καθοριζει τις τάσεις για τις επόμενες σεζόν.

Η δημοτικότητα αυτών των κοσμημάτων Swarovski ενθαρρύνει τις προσπάθειες αντιγραφής και απομιμήσεων στην αγορά.

  1. Το πρώτο βήμα για να αποφύγετε την αγορά ψεύτικων κοσμημάτων Swarovski  είναι να λάβετε πιστοποιητικό γνησιότητας Swarovski. Αυτό το  πιστοποιητικό  θα πρέπει να επισυνάπτεται σε κάθε κοσμημα Swarovski, καθώς και σε οποιοδήποτε άλλο προϊόν της Swarovski. Ανεξάρτητα από το αν κάνουμε την αγορά στο κατάστημα Swarovski, στο διαδίκτυο ή σε άλλα καταστήματα κοσμημάτων που συνεργάζονται με τη  Swarovski  όλοι θα πρέπει να μπορούν να επιδείξουν και να προσφέρουν ένα τέτοιο πιστοποιητικό. Εάν το πιστοποιητικό δεν περιλαμβάνεται στην αγορά, μπορείτε πάντα να το ζητήσετε και σε περίπτωση άρνησης, υπάρχει ήδη μια σκιά αβεβαιότητας.
  2. Συχνά, ο καθοριστικός παράγοντας της αυθεντικότητας είναι η τιμή. Τα ψευτικα κοσμηματα Swarovski μπορούν να αγοραστούν από λιγότερο από 1€  έως μερικές δεκάδες ευρώ το μέγιστο. Τα αυθεντικά κοσμήματα Swarovski  έχουν πολύ μεγάλο εύρος τιμών, ωστόσο, αρκεί να ελέγξετε και να συγκρίνετε τις τιμές του ίδιου κοσμήματος στο ηλεκτρονικά μας καταστήματα antwnakakis.gr  και να μάθετε εάν το προϊόν που σκοπεύετε να αγοράσετε δεν είναι απάτη. Στην περίπτωση των κοσμημάτων Swarovski, η διαφορά στην τιμή δεν θα είναι σημαντική, αλλά το ιδανικό παράδειγμα είναι τα κοσμήματα Swarovski, τα οποία για παράδειγμα κοστολογούνται περίπου στα 100€ , ενώ το πλαστό του μπορεί μερικές φορές να βρεθεί μέχρι και 10€. Ωστόσο, όπως μπορείτε να μαντέψετε, η ποιότητά του θα αφήσει πολλά να είναι επιθυμητά.  Τα ψευτικα κοσμηματα Swarovski χάνει γρήγορα τη λάμψη του, είναι επιρρεπής σε γρατσουνιές και ζημιές και σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα καλύπτεται με μια μη ελκυστική επίστρωση, γι’ αυτό και δεν είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση. γρατσουνιές και ζημιές και σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα καλύπτεται με μια μη ελκυστική επίστρωση, γι’ αυτό και δεν είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Οι παραπάνω συμβουλές θα πρέπει να είναι αρκετές για την προστασία από απάτη. Ωστόσο, τι γίνεται αν λάβουμε κοσμήματα Swarovski ως δώρο ; Δηλαδή, η αυθεντικότητα των κρυστάλλων μπορεί να ελεγχθεί, εξετάζοντας βαθύτερα την ποιότητα της κοπής.

Πώς να ξεχωρίσετε τα αυθεντικά κρύσταλλα Swarovski από τα ψεύτικα;

Εάν αποφασίσετε να αγοράσετε κρύσταλλα ή κοσμήματα Swarovski, περιμένετε να λάβετε ένα πρωτότυπο προϊόν, κατασκευασμένο από υλικά καλύτερης ποιότητας, όχι απομίμηση. Swarovski, Για να αποφύγετε την απογοήτευση, αξίζει να μάθετε μερικούς κανόνες που θα διακρίνουν ένα ψεύτικο από το πρωτότυπο:

Η εταιρεία Swarovski έκανε επανάσταση στην επεξεργασία κρυστάλλων. Βελτιώνοντας την ακριβή ποιότητα λείανσης και κοπής, δημιουργεί συνθέσεις πολλών στρώσεων, γωνιών και χρωμάτων, λαμβάνοντας σχεδόν τέλειες λύσεις. Τα χρόνια πρακτικής και η συνεχής ανάπτυξη τους επιτρέπουν να εγγυώνται την ταυτότητα κάθε προϊόντος λόγω της ποιότητας, του σχήματος, του μεγέθους, του χρώματος και της γυαλάδας, όχι μόνο της μπροστινής επιφάνειας του κρυστάλλου, αλλά και του πυθμένα, του εσωτερικού και ακόμη και της τρύπας:

  • εξαιρετική και άψογη λάμψη,
  • χωρίς φυσαλίδες αέρα,
  • χωρίς γρατσουνιές,
  • χωρίς άλλα ελαττώματα,
  • όλοι οι τοίχοι στην ίδια γωνία,
  • ένα μοναδικό αποτέλεσμα της διάσπασης του φωτός,
  • γυαλιστερή και λεία επιφάνεια,
  • δεν οξειδώνεται, δεν σκουριάζει,
  • ανθεκτικό και ανθεκτικό σε τριβές και γρατσουνιές, διατηρεί την κατάστασή του για μεγάλο χρονικό διάστημα.
ΜΙΜΗΣΕΙΣ:
  • καμία εξαιρετική εκφραστική λάμψη,
  • ορατές φυσαλίδες,
  • ορατές γρατσουνιές,
  • ορατές άλλες ατέλειες,
  • οι τοίχοι χωρίζονται σε διαφορετικές γωνίες,
  • χωρίς εξαιρετική διάσπαση φωτός,
  • ανακριβής κατασκευή – γρατσουνισμένη και τραχιά επιφάνεια,
  • αντιαισθητική επίστρωση με την πάροδο του χρόνου, επίστρωση με την πάροδο του χρόνου,
  • λιγότερο ανθεκτικό, ευαίσθητο σε γρατσουνιές, τσιπς, αλλαγή χρώματος,
  • τα ψεύτικα είναι πιο ελαφριά.

Παρακάτω, σημειώστε 

τη σύγκριση του 

αυθεντικούκρυστάλλου δίκωνου από τη Swarovski με τον ψεύτικο . 

Πιστοποιητικό αυθεντικότητας Swarovski – τι είναι αυτό;

Το πιστοποιητικό γνησιότητας Swarovski θα πρέπει να εκδίδεται για κάθε αγορά,  στοιχεία, γιατί αποδεικνύει την πρωτοτυπία τους.κρυστάλλου όσο και για το τελικό κοσμήματος.

Εάν το πιστοποιητικό δεν περιλαμβάνεται στην αγορά, μπορείτε πάντα να το ζητήσετε και σε περίπτωση άρνησης, είναι ένα σημάδι ότι το προϊόν μπορεί να είναι απομίμηση. Γι’ αυτό αξίζει να ψωνίσετε από εξουσιοδοτημένα καταστήματα, φυσικά ή ηλεκτρονικά, όπως το antwnakakis.gr που διαθέτει και τις δύο μορφές καταστήματος , ηλεκτρονική και φυσική, οι οποίοι μπορούν να επαληθευτούν εύκολα και γρήγορα.
Καθώς οι απομιμήσεις κατακλύζουν εκτεταμένα την αγορά και οι δημιουργοί πλησιάζουν όλο και πιο κοντά στην τελειότητα, η εταιρεία εισήγαγε ένα άλλο χαρακτηριστικό ασφαλείας, με τη μορφή της σφραγίδας Swarovski. Περιλαμβάνει ένα ολόγραμμα στην συλλογή αντικειμένων της Swarovski που απεικονίζει την εικόνα των Άλπεων, το έτος ίδρυσης της εταιρείας από τον Daniel Swarovski, χαρτογραφώντας την υπογραφή του, το όνομα της νεότερης συλλογής “Crystals from Swarovski” – και έναν ατομικό αριθμό – βάσει του οποίου μπορείτε να αναγνωρίσετε τον κατασκευαστή και ελέγξτε αν είναι αυθεντικός συνεργάτης της Swarovski . Η σφραγίδα σημαίνει ότι η μάρκα πληροί όλα τα πρότυπα που απαιτούνται από την εταιρεία και έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί τη σφραγίδα Swarovski για τη σήμανση των προϊόντων της, στα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί οι κρύσταλλοι.

Το κατάστημα antwnakakis.gr είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση χρειαστείτε για τα κοσμήματα Swarovski.

Author giorgos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *