Τα vintage κοσμήματα μπορούν να αναβαθμίσουν και να προσθέσουν κομψότητα σε κάθε εμφάνισή σας !

Πως να συνδυάσετε τα Vintage κοσμήματα

Βραχιόλια: Θα πρέπει να φοράτε πολλά βραχιόλια, φροντίζοντας να είναι μονός αριθμό. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με το να φοράτε vintage βραχιόλια, ξεκινήστε με τρία άνετα κομμάτια. Πριν επιλέξετε τα βραχιόλια που θα φορέσετε σκεφτείτε τα μανίκια του ενδύματος σας. Φορώντας μακρύτερα μανίκια θα πρέπει να αποφεύγετε τα βραχιόλια ή, εάν είναι απαραίτητο, να επιλέγετε πιο λεπτά κομμάτια για να πάνε κάτω από το μανίκι σας.

Δαχτυλίδια: Όταν φοράτε ένα δαχτυλίδι, να έχετε κατά νου τους συμβολισμούς. Φορέστε βέρες και δαχτυλίδια αρραβώνων στο αριστερό σας δαχτυλίδι, αν και ορισμένες κουλτούρες επιλέγουν το δεξί δείκτη. Όσο αφορά μοναδικά vintage χρυσά δαχτυλίδια που δεν έχουν συμβολισμό , φορέστε τα στο μεσαίο δάχτυλο, τον αντίχειρα ή τον αριστερό σας δείκτη. Η επιλογή του δείκτη μπορεί να σας βοηθήσει να αναδείξετε περισσότερο το vintage δαχτυλίδι σας.

Κολιέ: Για την επιλογή του σωστού κολιέ θα πρέπει να λάβετε υπόψιν την λαιμόκοψη του ενδύματος που θα φοράτε . Οι βαθιά λαιμόκοψη επιτρέπει μακρύτερα κολιέ ενώ ενδύματα με στενή λαιμόκοψη απαιτεί πιο κοντά κομμάτια. Τα vintage λεπτά και διακριτικά χρυσά κολιέ ταιριάζουν σε όλες τις περιπτώσεις.

Σκουλαρίκια: Δώστε σημασία στο χρώμα, το μήκος και το σχήμα των σκουλαρικιών σας. Μπορείτε να φορέσετε μακρύτερα και μεγαλύτερα σκουλαρίκια αν έχετε πιο κοντά μαλλιά ή αν τα μαλλιά σας είναι χτενισμένα προς τα πίσω. Σύμφωνα με την εθιμοτυπία στα πολυτελή κοσμήματα, αν επιλέξετε statement vintage σκουλαρίκια για μια βραδιά, αποφύγετε άλλα κομμάτια.

Τα vintage χρυσά κοσμήματα υψηλής ποιότητας είναι τέλεια είτε για εκλεπτυσμένες καθημερινές είτε για λαμπερές βραδινές εμφανίσεις.

Vintage Κοσμήματα με Διαμάντια.

Αν επιλέξετε να φορέσετε κομμάτια με διαμάντια, ειδικά vintage κοσμήματα, εστιάστε στις λεπτομέρειες της εμφάνισης σας. Μην φοράτε κοσμήματα με διαμάντια εάν το ένδυμα σας έχει ήδη αστραφτερά στοιχεία. Η εκλεπτυσμένη εμφάνιση των διαμαντιών δεν πρέπει να ανταγωνίζεται το ντύσιμό σας. Αφήστε τα εντυπωσιακά vintage διαμαντένια κοσμήματα στο σπίτι κατά τη διάρκεια της ημέρας και φορέστε τα διαμαντένια σκουλαρίκια, κολιέ ή βραχιόλια σας για ειδικές περιστάσεις. Επιλέξτε πιο διακριτικά διαμαντένια κοσμήματα για τις καθημερινές σας εμφανίσεις. Δεδομένου ότι είναι ένας τόσο κομψός πολύτιμος λίθος, ένα διαμάντι δεν απαιτεί πολύ προσπάθεια στον συνδυασμό του.

Τώρα ξέρετε πώς να φοράτε κατάλληλα τα vintage εκλεκτά κοσμήματα. Κατά την επιλογή των υψηλής ποιότητας κοσμημάτων σας πειραματιστείτε με διαφορετικές εμφανίσεις. Κρατήστε τις εμφανίσεις  πιο απλές όταν έχετε αμφιβολίες. Συνδυάστε κοσμήματα ανάλογα με το ντύσιμό σας. Μην υπερβάλετε με πολύ λάμψη στις εμφανίσεις σας. Μην φοράτε πολλά statement κομμάτια ταυτόχρονα, εκτός αν πρόκειται για μια τολμηρή εμφάνιση.

Στο Antwnakakis.gr είμαστε στην διάθεση σας απορία έχετε σχετικά με τα vintage κοσμήματα. Επικοινωνήστε μαζί μας και οι ειδικοί θα σας βοηθήσουν.

Author giorgos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *