Προτάσεις Δώρου για την ημέρα του ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ

Σε λίγες μέρες έρχεται η μέρα που όλοι οι απανταχού ερωτευμένοι περιμένουν, 14 Φεβρουαρίου, η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Ήδη έχει ξεκινήσει η αναζήτηση για το Τέλειο Δώρο.
Ένα δώρο ξεχωριστό, λαμπερό, τρυφερό, μαγικό, πολύτιμο…να κάνει αυτή τη μέρα τόσο μοναδική και αξέχαστη.

Άνδρες, γυναίκες σε όλη τoν κόσμο ψάχνουν να ανακαλύψουν για τους αγαπημένους τους το ένα και μοναδικό Δώρο η αξία του οποίου θα εκφράζει τα αισθήματα τους, θα δείχνει την αγάπη τους και θα εκδηλώνει την τρυφερότητα τους.
Η γκάμα σαφώς είναι απεριόριστη…

Ένα εντυπωσιακό μπουκέτο από βελούδινα κατακόκκινα τριαντάφυλλα..
Ένα μπουκάλι χρυσαφένια ακριβή γαλλική σαμπάνια …
Ένα μικρό κουτάκι που έχει πάνω του ένα μεγάλο μεταξωτό κόκκινο φιόγκο με μυστικό περιεχόμενο.. ή
Ένα πολυτελές κόσμημα, λαμπερό και ανεξίτηλο, το οποίο θα στολίσει το σώμα αλλά θα μείνει για πάντα χαραγμένο στην μνήμη.
Ένα κόσμημα για το λαιμό, ένα Κολιέ ή ένα Μενταγιόν, είναι μια ιδανική πρόταση δώρου για τη μέρα των Ερωτευμένων. Αλήθεια, τι πιο όμορφο από μια καρδιά που θα αστράφτει, φτιαγμένη από χρυσό ή ασήμι, με πετρούλες που  στέλνουν τη λάμψη  τους παντού…

Η.. μία μόνη πέτρα, διάφανη και λαμπερή, κρεμασμένη  πάνω σε μια αλυσίδα, τόσο μοναδική, καθαρή  και φωτεινή όσο η ίδια η αγάπη.
Τι πιο ωραίο από έναν λιτό  ανδρικό σταυρό ή μια πλακέτα με χαραγμένα  τα δικά σας μονογράμματα ή την δική σας  προσωπική ημερομηνία, για εκείνον;

Κοσμήματα τα οποία στο πέρασμα του χρόνου μένουν αναλλοίωτα σαν ακλόνητοι βράχοι, που συνοδεύουν μνήμες και βιώματα, για να θυμίζουν στο ζευγάρι τις όμορφες αλλά και όλες εκείνες τις στιγμές  που θα τους ενώνουν για πάντα.
Ο Άγιος Βαλεντίνος, ως ο ιερωμένος των πρώτων χριστιανικών χρόνων, ο οποίος, επειδή αγάπησε όσο κανείς τα ερωτευμένα ζευγάρια, και θέλοντας να τα βλέπει ενωμένα και ευτυχισμένα, τα ευλογούσε με τα ιερά δεσμά του γάμου. Κίνηση που ήταν αντίθετη με την διαταγή των Ρωμαίων και τον οδήγησε στη θυσία ακόμα και της ίδιας του της ζωής. Για το λόγο αυτό πολλά ζευγάρια επιλέγουν να παντρευτούν αυτή τη μέρα, τη μέρα της γιορτής του αγαπημένου τους Αγίου.

Δεν είναι λίγοι επίσης εκείνοι που επιλέγουν την ημέρα αυτή, να προσφέρουν ένα δαχτυλίδι μονόπετρο, ώστε να κάνουν πρόταση γάμου στην γυναίκα που διάλεξαν για σύζυγο τους.
Το μονόπετρο δαχτυλίδι περνά στο δάχτυλο της μέλλουσας νύφης σφραγίζοντας την γλυκιά υπόσχεση του γάμου που έρχεται.

Στο κοσμηματοπωλείομας υπάρχει μια πραγματικά μεγάλη και ενδιαφέρουσα συλλογή από κοσμήματα, για δώρο την μέρα των Ερωτευμένων, που πραγματικά θα της κλέψουν την ….καρδιά …

Author giorgos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.